A nádfedeles házikó és Pálköve

Nádfedeles házikó pálköve 

Pálköve ékszerdoboz legjobb helyén, pont a stranddal szemben áll a Nádfedeles házikó. A strand, vízpart 23 méterre van tőlünk.

Panorámás balatoni kilátásunk van, a kellemes hangulatú ház vastag falai hűsítenek a melegben.

Régen kulcsos házként működtünk, mivel teljesen felszerelt apartmanjainkban minden megtalálható, ami csak kell. De most már inkább vendégház, hostel vagyunk, mert fogadjuk, ellátjuk vendégeinket, akiknek örülünk, ha nálunk szállnak meg, vagy töltik el a hetüket, hétvégéjüket. Amolyan bázis lettünk a környékre igyekvőknek, ahonnak bármerre el lehet indulni, legyen az Kapolcs, Badacsony, Kékkút, lovaglás, bortúra, szórakozás, mind itt van közel. Segítünk a programszervezésben is, persze csak a jó bort, finom konyhát és jó programokat ajánljuk-de itt csak azok vannak ugye. Elsősorban saját konyhánkat ajánljuk, helyben sütött pékárúval, bőséges reggelivel, bogrács/grillvacsorával. 

Családi, baráti nyaralás, biciklis megálló, céges hétvégék, esküvők, csoportok-tábor, programok ideális helyszine! 

Szobáink:

Van egy jól felszerelt nagy konyhánk is egy nagy közös étkezővel. Itt készítjük a finom bőséges reggelit friss zöldséegekkel, helyben sütött pékárúval, kávéval, teával, kakaóval... 

Van 2 db jól felszerelet 4 ágyas apartmanunk, ahol konyha, fürdőszoba (kád is van), tévé, franciaágy+2 külön égy+két kanapé+szekrények találhatók. Ideális családnak, kisebb csapatnak. 4-6 fő kényelmesen elfér, vannak pótágyaink és gyerekágyaink is.

Vannak 5, 4, 3 és 2 ágyas szobáink, melyek szintén teljesen felszereltek, fürdőszoba, tv, szekrény, csak konyhájuk nincs. Ezek az emeleten találhatók, mindegyikük külön bejáratú. Ideális, ha mulatozás után kell beosonni a szobába, hogy a szülők ne ébredjenek fel.

Az udvaron bográcsozunk, pihenünk, süthetünk, sütkérezhetünk, gitározhatunk, borozgathatunk (Istvándy Pincészet borai)

A ház mellett van az autóparkoló, ami pont elegendő telt héz esetén is.

Közért 150 méterre van tőlünk, álmos sétával is 5 perc maximum, és vasárnap is nyitva, minden kapható frissen.

Hűvösebb napokon jó kis kártyaparti és társasjátékok várják a pihenni vágyókat. 

A környék, látnivalók, programok

A Káli Medence, a Magyar Toscana, a balatontól picit belljebb, tanúhegyek áltla körülölelt gyönyörű hely. Pálköve a Káli Medence kijárata a Balatonra, amely összeköti a minőségi pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket az önfeledt strandolással. Itt aztán lehet jókat enni, jókat inni (mértékkel), nagyokat kirándulni, és aktívan részt venni a környék kínálta programokon.

részletek

Foglalás

Mivel rugalmasan alakulnak a foglalások, és az időjárás is közbeszól néha, nyugodtan hívj akkor is, ha közeli időpontot szeretnél. Lehet esély, amit tudunk, megoldunk, ha nálunk már nem lenne hely, segítünk másokat keresni a környékről. Hívj minket a +36 20 973 2263-as telefonszámon

részletek

Árak

Csoportos kedvezmények, egyedi ajánlataink is vannak, hívj, vagy írj nekünk, és kitaláljuk!

részletek