A nádfedeles házikó és Pálköve

Nádfedeles házikó pálköve 

Pálköve ékszerdoboz legjobb helyén, pont a stranddal szemben áll a Nádfedeles házikó. A strand, vízpart 23 méterre van tőlünk.

Panorámás balatoni kilátásunk van, a kellemes hangulatú ház vastag falai hűsítenek a melegben.

Régen kulcsos házként működtünk, de most már inkább vendégház, hostel vagyunk, mert fogadjuk, ellátjuk vendégeinket, akiknek örülünk, ha nálunk szállnak meg, vagy töltik el a hetüket, hétvégéjüket. Amolyan bázis lettünk a környékre igyekvőknek, ahonnan bármerre el lehet indulni, legyen az Kapolcs, Badacsony, Kékkút, Révfülöp, Köveskál, lovaglás, bortúra, szórakozás, mind itt van közel. Segítünk a programszervezésben is, persze csak a jó bort, finom konyhát és jó programokat ajánljuk-de itt csak azok vannak ugye. Elsősorban saját konyhánkat ajánljuk, helyben sütött pékárúval, bőséges reggelivel, bogrács/grillvacsorával. 

Családi, baráti nyaralás, biciklis megálló, céges hétvégék, esküvők, csoportok-tábor, programok ideális helyszine! 

Szobáink:

Van egy jól felszerelt nagy konyhánk is egy nagy közös étkezővel. Itt készítjük a finom bőséges reggelit friss zöldséegekkel, helyben sütött pékárúval, kávéval, teával, kakaóval... 

Van 2 db jól felszerelet 4 (5) ágyas apartmanunk, ahol konyha, fürdőszoba (kád is van), tévé, franciaágy+2 külön égy+két kanapé+szekrények találhatók. Ideális családnak, kisebb csapatnak. 4-6 fő kényelmesen elfér, vannak pótágyaink és gyerekágyaink is.

Vannak 5, 4, 3 és 2 ágyas szobáink, melyek szintén teljesen felszereltek, fürdőszoba, tv, szekrény, csak konyhájuk nincs. Ezek az emeleten találhatók, mindegyikük külön bejáratú. Ideális, ha mulatozás után kell beosonni a szobába, hogy a szülők ne ébredjenek fel.

Az udvaron bográcsozunk, pihenünk, süthetünk, sütkérezhetünk, gitározhatunk, borozgathatunk (Istvándy Pincészet borai)

A ház mellett van az autóparkoló, ami pont elegendő telt ház esetén is.

Közért 150 méterre van tőlünk, álmos sétával is 5 perc maximum, és vasárnap is nyitva, minden kapható frissen.

Hűvösebb napokon jó kis kártyaparti és társasjátékok várják a pihenni vágyókat. 

Van egy nagy szabad rétünk is a Házikó mellett, amit fék ölelnek, így a kíváncsi szemek elől rejtve marad, itt lehet csoportos programokat, sütögetést, stb. szervezni.

Az új Apartmanházunkban pedig 4 db nagy belső galériás apartman található, mindegyik saját fürdőszobás, jól felszerelt konyhával. Mellette két jurta közösségi tér, gyerekjátékok, és sütögető, bográcsozó.

A környék, látnivalók, programok

A Káli Medence, a Magyar Toscana, a balatontól picit belljebb, tanúhegyek áltla körülölelt gyönyörű hely. Pálköve a Káli Medence kijárata a Balatonra, amely összeköti a minőségi pihenési, kikapcsolódási lehetőségeket az önfeledt strandolással. Itt aztán lehet jókat enni, jókat inni (mértékkel), nagyokat kirándulni, és aktívan részt venni a környék kínálta programokon.

részletek

Foglalás

Mivel rugalmasan alakulnak a foglalások, és az időjárás is közbeszól néha, nyugodtan hívj akkor is, ha közeli időpontot szeretnél. Lehet esély, amit tudunk, megoldunk, ha nálunk már nem lenne hely, segítünk másokat keresni a környékről. Hívj minket a +36 20 973 2263-as telefonszámon

részletek

Árak

Csoportos kedvezmények, egyedi ajánlataink is vannak, hívj, vagy írj nekünk, és kitaláljuk!

részletek