Foglalás

Nádfedeles Házikó nyitva májustól novemberig, várunk egész nyáron!

Hívj minket a +36 20 973 2263-as telefonszámon, vagy írj a palkove@hotmail.com címre!

Az Új Apartmanházunk egész évben nyitva!

4 nagy belső galériás Apartman, plusz egy lakójurta saját fürdőszobákkal és konyhákkal, fűtve, két jurtával, kerttel, akár 24 főre is!

Így összesen akár 60 főt is kényelmesen el tudunk látni, családok, csapatok, cégek, esküvők, bármi jöhet!

A nyári szezonra (június 1-szeptember 1), főleg a hétvégékre általában év elején elkelnek a helyek, érdemes mielőbb szállást foglalni. A Nádfedeles Házikóban hétvégeken, illetve június 21-augusztus 28 között minden napon csak ellátással (minimum reggelivel) foglalható szállás. Az Apartmanházban nincs kötelező ellátás, de be lehet csatlakozni, finomakat főzünk.

Mivel rugalmasan alakulnak a foglalások, és az időjárás is közbeszól néha, nyugodtan hívj akkor is, ha közeli időpontot szeretnél. Lehet esély, amit tudunk, megoldunk, ha nálunk már nem lenne hely, megpróbálunk segíteni másokat keresni a környékről, hátha sikerül. (persze ez nagyon nehéz pl. Pünkösd, augusztus 20, október 23, vagy Szilveszter esetében)

A foglaláshoz kérünk szépen előleget, amit visszaadunk, ha érkezés előtt legalább 15 nappal történne lemondás. A foglalás az előleg beérkezésével lesz érvényes, amit visszaigazolunk. 15 napon belüli lemondás esetén is visszaadjuk az előleget, amennyiben más vendég lefoglalja a lemondott időpontot.

Fizetés készpénzben, és/vagy Szép kártyával (plusz 5%), mindegyik Szép Kártyát elfogadjuk (Otp, Kh, Mkb).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük