Szállás, szoba kiadó a Nádfedeles házikóban Pálkövén!

Ha egy jó kis (nem is kicsi) házat keresel, vagy ha hétvégi pihenésre vágysz, a Balaton és a természet vonz, egy jó társaság, vagy a család szeretne együtt lenni pár napot, vagy csak megszállnál egy éjszakát nézd meg oldalunkat, és térj be hozzánk, szeretettel várunk!

Szobafoglalás: +36 20 973 2263
8254 Pálköve (Kővágóörs) Kéktó u. 10.

Családi találkozók, Barátok, Biciklisek, Csoportok, Tábor, Programok Esküvő Céges bulik gyerekek felnőttek természet kedvelők

Pálköve ékszerdoboz legjobb helyén, pont a stranddal szemben áll a Nádfedeles házikó. A strand, vízpart 23 méterre van tőlünk.

Panorámás balatoni kilátásunk van, a kellemes hangulatú ház vastag falai hűsítenek a melegben.

Vendégházként működünk, elsősorban szállást nyújtunk, de mivel teljesen felszerelt konyhánkban és a kerti grillen finom ételeket készítünk, reggelivel, bogrács/grillvacsorával, helyben sütött pékárúval és finom borokkal készülünk vendégeink fogadására. Természetesen más jó kis helyek is fellelhetők a környéken, de nincs jobb, mint nálunk a kertben egy jó hangulatú balatoni naplementés vacsora.

A Vendégház azt jelenti, hogy a Házikóban szívesen látunk Vendégeket, és jó vendéglátóként megteszünk mindet, hogy jól érezzék magukat. A Vendégek élvezik a vendégszeretetünket, és vigyáznak a Házikóra, a kertre, a tárgyainkra, kincsecskéinkre. Vendégházunk egyszerű, de hangulatos, tisztán és rendben igyekszünk tartani. Vendégeink számíthatnak ránk, igyekszünk a kívánságokat teljesíteni a lehetőségek határain belül. Vendégeinktől némi honoráriumot kérünk a szállásért, ellátásért, és általában köszönettel fejezik ki, amennyiben olyan hozzáadott értéket kaptak tőlünk, amivel elégedettek voltak.  

Valaki azt mondta egy forró napon, hogy Strandház vagyunk, mert az egész napos strandolás közben után csak pár lépés a hűsítő szoba, ahol nyugalomban pihenhet a család, vagy a baráti társaság. 

A Házikó jó kis bázis is lehet a környékre igyekvőknek, ahonnan bármerre el lehet indulni, legyen az Kővágóörs, Kapolcs, Köveskál, Badacsony, Kékkút, Révfülöp, lovaglás, bortúra, szórakozás, mind itt van közel. Segítünk a programszervezésben is, persze csak a jó bort, finom konyhát és jó programokat ajánljuk-de itt csak azok vannak ugye. Mivel remekül főzünk, és finom borokkal várjuk vendégeinket.

Hűvösebb napokon pedig jó kis kártyapartik, sakk, társasjáték várják a barátságos kuckónkban együtt lenni vágyókat.

És mostantól 4 új nagy belső galériás apartmanunkban is várjuk a családokat, társaságokat, akár plusz 24 fővel! Az új kertben lehet sütögetni, bográcsozni, és két jurtánk is rendelkezésre áll!