Szállás, szoba kiadó a Pálköve Apartmanházban!


Nyitva vagyunk, vírusmentes övezet, 4 önálló apartman egy házban, minden szabálynak megfelelünk!

Nyáron, vagy télen, egész évben várunk szeretettel hűtött-fűtött apartmanok és egy összkomfortos lakójurta várnak nem csak hétvégi pihenésre, ha a Balaton és a természet vonz, egy jó társaság, vagy a család szeretne együtt lenni pár napot, vagy csak megszállnál egy éjszakát nézd meg oldalunkat, és térj be hozzánk, szeretettel várunk!

Szobafoglalás: +36 20 973 2263
8254 Pálköve (Kővágóörs) Kéktó u. 1.

Család Barátok Biciklisek Csoportok Tábor Programok Esküvő Céges bulik felnőttek gyerekek természet szeretők

Pálkövén a strand és a főút között félúton épült az új Apartmanházunk 4 db teljesen felszerelt hűtött-fűtött apartmannal és egy összkomfortos lakó jurtával. Plusz két egybenyitott jurta, mint közösségi tér, ahol hűvösebb időben reggelizni, vacsorázni szoktunk, és ez a jó kis buli helyszín is.

A strand az utca végén, csupán 300 méter, pár perc séta, de a házunk mégis csendes helyen, fák árnyékában áll, akkor is jól lehet pihenni, ha a strandon teltház van, és nagy a kánikula. Meg amikor hideg tél van, és nagy a hó…

Nemcsak szállást adunk, hanem igény szerint bőséges reggelit és vacsorát is szívesen készítünk. Teljesen felszerelt kerti konyhánkban és a grillen finom ételeket sütünk-főzünk, a reggelihez helyben sütött pékárúval, a vacsorához finom borokkal készülünk vendégeink fogadására. Természetesen más jó kis helyek is fellelhetők a környéken, de nincs jobb, mint nálunk a kertben egy jó hangulatú balatoni naplementés vacsora.

A Vendégház azt jelenti, hogy a Házikóban szívesen látunk Vendégeket, és jó vendéglátóként megteszünk mindet, hogy jól érezzék magukat. A Vendégek élvezik a vendégszeretetünket, és vigyáznak a Házikóra, a kertre, a tárgyainkra, kincsecskéinkre. Vendégházunk egyszerű, de hangulatos, tisztán és rendben igyekszünk tartani. Vendégeink számíthatnak ránk, igyekszünk a kívánságokat teljesíteni a lehetőségek határain belül. Vendégeinktől némi honoráriumot kérünk a szállásért, ellátásért, és általában köszönettel fejezik ki, amennyiben olyan hozzáadott értéket kaptak tőlünk, amivel elégedettek voltak.  

Az Apartmanház kis bázis is lehet a környékre igyekvőknek, ahonnan bármerre el lehet indulni, legyen az Kapolcs, Köveskál, Badacsony, Kékkút, Révfülöp, lovaglás, bortúra, szórakozás, mind itt van közel. Segítünk a programszervezésben is, persze csak a jó bort, finom konyhát és jó programokat ajánljuk-de itt csak azok vannak ugye. Mivel remekül főzünk, és finom borokkal várjuk vendégeinket.

Hűvösebb napokon pedig jó kis kártyapartik, sakk, társasjáték várják a barátságos kuckónkban együtt lenni vágyókat.